Esittely

Luovis ry perustettiin vuonna 2016 lisäämään yhdistysten kirjoa tarjota luovan toiminnan ympärille lisää toimintaa, tapahtumia sekä mahdollisuuksia eri tavoin olla mukana yhdistystoiminnassa. Tavoitteena on, että kaikilla olisi mahdollisuus kehittää luovuuttaan elämän eri tilanteissa.
Periaatteenamme on, että kaikilla tulee voida olla mahdollisuus ilmaista ja kehittää luovuuttaan. Haluamme tarjota erilaisia tilaisuuksia ja tiloja, joissa voi kehittää itseään ja luovuuttaan monipuolisesti. Järjestämme muun muassa erilaisia kursseja, tapaamisia, työpajoja ja näyttelyitä. Kurssien järjestämisen aloitimme Maalaa kipusi – kipukollaasi kurssilla, jonka lisäksi olemme pitäneet akvarellimaalauskursseja. Meillä on ollut myös aktiivinen akvarellimaalaus-ryhmä, jonka kokoontui Helsingissä sekä sisä- että ulkotiloissa. Joulun aikaan olemme aikaisempina vuosina ennen Covid-19 pandemian alkamista järjestäneet lapsille ja aikuisille suunnattuja joulukorttipajoja Keravan ME-talolla.

Toimintaamme on mahdollista tulla tutustumaan Hetkiä- näyttelyn avajaisiin 29.1.2024 Pikku Huopalahden Asukastalo Tapanilan asemalle osoitteeseen Tilkantori 12, 00300 Helsinki.

Tule tutustumaan meihin ja jäsentemme uusimpiin valokuvateoksiin!

Haluaisitko sinä tehdä jotain yhdessä kanssamme? Tule mukaan toimintaan!

Hetkiä – näyttelyssä mukana oleva valokuvavedos.